Oppsett for utgående e-postserver i Mail (OS X / macOS)

Dersom du har problemer med å sende ut e-post kan du ta en kikk på innstillingene og kontrollere at oppsettet er tilsvarende som vist her. Se også guiden for oppsett av Mail i OS X / macOS for mer informasjon.

1. Klikk på Mail og deretter Valg... fra menyen

2. Klikk på fanen Kontoer og velg e-postkontoen din i listen til venstre

3. Klikk på fanen Tjenerinnstillinger (ute til høyre)

Fjern avkryssningen for Administrer tilkoblingsinnstillinger automatisk under valget for Utgående e-posttjener (SMTP) og sjekk at du har samme oppsett som vist nedenfor.