Oppsett av e-post i Mail (OS X / macOS)

Kort oppsummering

• Innkommende e-postserver: post.subsys.no
  • Vi anbefaler IMAP for innkommende server.
  • Utgående e-postserver: post.subsys.no. Aktiver SSL og bruk port 587 eller 465
  • Logg på utgående server med samme e-postadresse og passord som for innkommende
  • Viktig! Husk at du skal ta med hele e-postadressen som brukernavn
  • Støttede protokoller: IMAP og POP3

E-postadresse og passord opprettes i kontrollpanelet som kan nås via adressen https://kontrollpanel.subsys.no

1. Klikk på EpleSystemvalg... fra menyen. Klikk deretter på Internett-kontoer

2. Klikk på Legg til en annen konto... (helt nederst).

3. Klikk på Mail-konto

4. Tast inn navnet ditt, e-postadressen og passordet for e-postkontoen. Klikk deretter Logg på

5. Du vil da få opp en utvidet boks der du må taste inn litt mer.

6. Fjern markeringen på Notater og klikk Ferdig

7. Det var det alt. E-postkontoen skal nå være klar for bruk og du kan starte Mail.