Oppsett av e-post i Android

Kort oppsummering

• Innkommende e-postserver: post.subsys.no
  • Vi anbefaler IMAP for innkommende server.
  • Utgående e-postserver: post.subsys.no. Aktiver SSL / TLS og bruk port 587 eller 465
  • Logg på utgående server med samme e-postadresse og passord som for innkommende
  • Viktig! Husk at du skal ta med hele e-postadressen som brukernavn
  • Støttede protokoller: IMAP og POP3

E-postadresse og passord opprettes i kontrollpanelet som kan nås via adressen https://kontrollpanel.subsys.no

1. Klikk på InnstillingerKontoerLegg til konto. Velg Personlig (IMAP) og klikk Neste

2.Tast inn e-postadressen din og klikk på Manuell konfig (nede til venstre)

3. Klikk på Personlig (IMAP)

4. Tast inn passordet og klikk Neste

5. Sjekk at brukernavnet er hele e-postadressen, at passordet er fylt ut og at innkommende e-postserver er post.subsys.no. Klikk deretter Neste

6. Sjekk at brukernavnet er hele e-postadressen, at passordet er fylt ut og at utgående e-postserver er post.subsys.no. Klikk deretter Neste

7. Klikk på Neste

8. Tast inn navnet ditt og klikk på Neste

9. Det var alt! Nå kan du starte e-postklienten.